• +36/96 510-040

WESSELÉNYI HOTEL GYŐR

A szállodánk földszintjén található Kemencés Éttermünkben hagyományos fatüzelésű búbos kemencénkben elkészített, ínycsiklandó étkek számos variációját ízlelhetjük meg, a ropogós és omlós kacsasülttől az egész malacsültig.

1b

Az elmaradhatatlan tradicionális családi receptek alapján elkészített Hungarikumok mellett a nemzetközi finomságok remekeit is kínáljuk.

 wesselenyi hotel kajak 001

Nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező Konyhafőnökünk hozzájárul ahhoz, hogy ne csak testét és lelkét kényeztessük, hanem gasztronómiai élményekkel is gazdagítsuk Önt. A kemencében sült étkeket minden alkalommal a tulajdonos, vagyis jómagam készítem el.

wesselenyi hotel kajak 002

Éttermünkben impozáns környezetben élvezheti konyhánk kínálatának páratlan ízeit, miközben figyelmes kiszolgálásban részesül.

wesselenyi hotel kajak 003

Légkondicionált éttermünk 45 fő, valamint konferenciatermünk további 45 fő befogadására alkalmas.

wesselenyi hotel kajak 004

Kimagasló színvonalú borvacsorákkal, kitűnő minőségű borokkal, változatos a’la carte étlappal várjuk Vendégeinket! Amíg Ön éttermünk, vagy bárunk vendégszeretetét élvezi, addig gyermekéről, vagy unokájáról sem feledkezünk meg, akik a részükre kialakított gyermeksarokban, kisasztalnál játszhatnak.

wesselenyi hotel kajak 006

Éttermünk és hangulatos teraszunk kiválóan alkalmas családi, baráti és céges események; esküvők, születésnapok, keresztelők és ballagások lebonyolítására is. Igény esetén rendezvényeihez az ételt kiszállítjuk és az ahhoz szükséges, kívánt színvonalú feltételeket biztosítjuk.

wesselenyi hotel kajak 005 

A háromcsillagos Wesselényi Hotel bárja 0-24 óráig várja Önöket szeretettel!

Látogasson el hozzánk és tegye próbára vendégszeretetünket!