• +36/96 510-040

WESSELÉNYI HOTEL GYŐR

Tisztelt Cégvezetők!

A konferenciák, tréningek sikeres lebonyolítása érdekében az előadások mellett kulcsfontosságú olyan helyszín kiválasztása, mely biztosítja a résztvevők kényelmét, komfort érzetét, miközben zárt, őrzött parkolóban tudhatják biztonságban járműveiket szállodánk zárt parkolójában.

A konferencia időtartama alatt a felmerülő igények szerint kínálunk ellátást. Legyen szó kávészünetről, ebédről, vagy vacsoráról. Több napos rendezvény esetén kedvezményes szállást biztosítunk a résztvevők számára.

Termeink különböző elrendezésben is igénybe vehetőek. U alakú, iskolapados, körasztalos, színházszerű kialakítás mellett is kényelmes és praktikus konferencia helyszínként szolgálnak termeink.
Különtermünk, mely 45 fő befogadására alkalmas, légkondicionált, padlószőnyeges és természetes megvilágítású.
A termek mellett különböző kültéri programok teszik feledhetetlenné és emlékezetessé a csapatépítő tréningeket. Szállodánktól néhány percre található Püspökerdő és Kalandpark feledhetetlen élményt nyújt csapatának!
 
Ne gondolkozzon tovább! 

Kérjen ajánlatot tőlünk és válasszon tökéletes helyszínt a megtartandó konferencia számára, vagy tartson igazán emlékezetes csapatépítő tréninget a Wesselényi Hotelben ***!

A Wesselényi Hotel*** ideális helyszín konferenciák, tréningek, állófogadások lebonyolítására.

Ne habozzon, kérje ajánlatunkat kötöttségek nélkül!